Over mij

Sandra Vinken Dierentherapie, opleidingscentrum voor (sport)massage, fascia release/bindweefselmassage en holistische therapie bij dieren. Vanaf 2013 geef ik opleidingen en cursussen vanuit mijn opleidingscentrum. Iedereen met een passie voor dieren kan hier terecht voor een volledige deeltijd beroepsopleiding tot masseur, nascholingen, een korte cursus over een massagetechniek of een cursus massage voor je eigen (verzorg)dier.

Een breedopleidingsaanbod, maar waarom zoveel keus?
Er is zoveel mogelijk op het gebied van massage en beweging. Ik, Sandra, ben super enthousiast over mijn vak en wil je graag kennis laten maken met verschillende denkwijzen en werelden waar ik achter sta. Ieder dier is anders, ieder mens is anders en daarom is fijn om als masseur verschillende technieken toe te kunnen passen. Zo kun je voor ieder dier een behandeling op maat maken.

De deeltijd beroepsopleidingen:
- Beroepsopleiding massage therapeut voor honden of paarden, complete opleiding tot beroepsmatig honden- of paardenmasseur.
- Beroepsopleiding MFR therapeut, opleiding tot beroepsmatig honden- of paardenmasseur gespecialiseerd in fascia en myofascial release.

Cursussen:
Op het gebied van honden- of paardenmassage, beweging en aanvullende technieken.
Zoals: medical taping, verdiepingsdagen, werken met edelstenen, 5 elementenleer, Bach bloesems, etc.

De opleidingen en cursussen worden gegeven in kleine klassen, met veel persoonlijke aandacht en praktijkgericht.
Met natuurlijk niet te vergeten de vele honden en paarden die ons als leermeesters de weg wijzen!

De opleidingen zijn intensief, maar het enthousiasme van alle deelnemers zorgt ervoor dat de opleiding ook plezier en persoonlijke groei brengt.

Opleidingslocatie:
De vaste opleidingslocatie is in Nederweert/Weert (Limburg).
Een aantal cursussen en opleidingen worden ook gegeven in Gieten (Drenthe).
De opleidingslocatie staat aangegeven op de pagina van iedere cursus of opleiding.

Een opleiding of cursus op je eigen locatie is ook mogelijk. Ik geef opleidingen of curussen op locaties door heel Nederland en België, als gastdocent bij mbo scholen, verenigingen of collega-opleidingscentra. Ik deel graag mijn kennis, jarenlange ervaring en passie met iedereen die een interesse heeft voor dieren en massage. Meer informatie is op te vragen via e-mail.

 

Sandra Vinken, oprichter en docent

Fijn dat je een kijkje neemt op de website!

Ik, Sandra, heb al heel mijn leven een speciale band met dieren. Van kleins af aan wist ik het zeker, ik wilde later "iets" met dieren gaan doen. Ik ben begonnen met de opleiding paraveterinair en van daaruit me verder gaan ontwikkelen. Mijn passie voor dieren, beweging en hun gezondheid bleef de leidraad en ik wilde meer dan de reguliere zorg die ik kende. Er is zoveel meer mogelijk!

Inmiddels heb ik een heel aantal opleidingen in de diersector gevolgd en ben ik fulltime werkzaam binnen mijn bedrijf Sandra Vinken Dierentherapie; het opleidingscentrum en de behandelpraktijk voor paard en hond.

Binnen de praktijk voor paard en hond werk ik als osteopaat en manueel therapeut voor hond en paard.
Ik behandel dieren ter ondersteuning bij lichamelijke klachten, gewrichtsproblemen, situaties waarin een dier moet herstellen, etc.
In mijn behandeling richt ik me niet alleen op het lichaam, maar bekijk ik het dier en de situatie vanuit een holistische visie. Daarin probeer ik het dier, maar ook zeker de eigenaar te helpen zodat ze samen weer vooruit gaan.

Mijn missie: dieren ondersteunen in hun ontwikkel- en herstelproces, fysiek en mentaal,
met de kracht van manuele therapie en de natuur.

Daarnaast werk ik met veel passie in mijn opleidingscentrum. Vanaf 2013 geef ik opleidingen en cursussen vanuit mijn eigen opleidingscentrum. Ik deel graag mijn kennis, jarenlange ervaring en passie met jullie!

Als ik thuis kom gaat het leven tussen de dieren verder. Samen met mijn man woon ik landelijk met nog een heleboel dieren aan huis (honden, kat, paarden, muildier en kippen). Eigenlijk dus altijd tussen de dieren.

Heb je nog vragen na het rondkijken op de website of wil je graag persoonlijk contact? Neem dan contact op via de gegevens op de contact pagina.

Wil je graag een behandeling voor je hond of paard? Klik hier of op de onderstaande banner om naar mijn andere website te gaan:

 

© 2018 - 2023 Sandra Vinken Dierentherapie - opleidingscentrum hond en paard | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel